Qui som

TecnoAmbient neix l’any 2000 per donar resposta a les inquietuds i necessitats que el seu gerent, en Amadeu Pujol, va detectar en el sondeig de mercat del sector de les instal·lacions després de treballar com autònom en solitari des de l’any 1987.

Així doncs, l’any 1999 es comença a gestar el projecte amb la incorporació de personal de confiança, com es el seu germà en Joan Carles Pujol com a oficial de primera i na Sònia Hilmer com a administrativa i responsable de prevenció de riscos laborals.

Per començar a donar servei es va instal·lar en un local del carrer Major de Móra la Nova i, donat el seu creixement l’any 2003, va adquirir el local on actualment s’ubica, al carrer Ramon Perelló nº 6 de Mora la Nova. En aquest local és on hi realitza la seva activitat i disposa d’oficina, exposició, despatx i magatzem per a materials i vehicles amb un espai total de 450 m2.

Posteriorment s’hi anirien incorporant diferents persones que van ajudar a TecnoAmbient a donar aquest bon servei al client que el seu gerent els ha inculcat des del primer dia.

Per continuar donant resposta a les inquietuds del seu gerent, l’any 2010 s’incorporà a l’equip de treball en Josep Anton Pla Boronat com a Enginyer Tècnic Industrial, molt conegut a les nostres comarques i amb un alt sentit de la responsabilitat i gran experiència professional.

Així doncs, TecnoAmbient és una empresa puntera dins el món de les instal·lacions domèstiques i industrials ja que disposa d’Instal·ladors Autoritzats amb tots els carnets professionals, a més del servei d’Enginyeria Pròpia amb el que es dóna resposta professional a qualsevol repte que se’ls presenti.

L’any 2002 TecnoAmbient fou de les primeres empreses del sector a les nostres comarques en apostar per l’Energia Solar Tèrmica de la que disposa de multitud d’instal·lacions realitzades amb èxit.

El mateix va succeir l’any 2004 on varen apostar pel futur iniciant instal·lacions tèrmiques amb calderes de Biomassa, essent avui dia un referent a les nostres contrades.

Amb l’objectiu de poder oferir els seus serveis al major nombre possible de clients, TecnoAmbient participa any rere any a la Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova, on hi exposen una petita mostra de les novetats i tendències dins el sector.

FacebookPrintShare